LIVRARE

În cazul livrării naţionale, costul transportului este de 20 lei pentru comenzile care nu depăşesc 200 de lei, iar gratuit pentru cele mai mari de 200 de lei (serviciu disponibil doar în aria de acoperire a Curierului). Timpul de livrare este de 24-48h. În cazul în care comanda este confirmată până la ora 14:30, produsul este trimis în aceeaşi zi.

Pentru livrarea internaţională, costul transportului poate varia în funcţie de zona unde se trimite produsul. Se livrează exclusiv cu firma de curierat rapid TNT. Pentru acest serviciu, este necesară plata produsului şi a transportului în avans. Termenul de livrare poate varia între 2-10 zile în funcţie de serviciul ales.

Toate comenziile lansate pe www.borodileather.ro sunt confirmate telefonic, în caz contrar, comanda nu va fi onorată. Împreuna cu operatorii noștrii, puteți stabili de comun acord toate detaliile despre termenul de livrare, detalii despre produsele noastre și alte întrebari despre compania noastră.

COMANDA – RETUR

1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului.

2. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Borodi Leather, in cazul platii online;
4.3. datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

5. Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare.

Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun expiră în termen de 14 zile de la:

– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat

– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese,

6. In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, pentru retur e necesar sa trimiti produsul insotit in colet de formularul de retur. Returul produselor nu se poate procesa fara formularul de retur. Formularul de retur poate fi solicitat aici: office@borodileather.ro. Formularul de retur va fi introdus in interiorul coletului impreuna cu produsele returnate. Produsele insotite de formularul de retur pot fi returnate prin expediere la adresa: Borodi Leather, sat Dobric, com Caianu Mic, nr 34L, jud. Bistrita-Nasaud.  Produsele pot fi returnate sau schimbate cu alte produse in orice magazin Borodi Leather (exceptie de la aceasta regula face magazinul din Buhusi) Produsul se repara, se inlocuieste sau se ofera contravaloarea lui. Produsul returnat trebuie sa fie in stare perfecta, in cutia originala si cu certificatul de garantie, cutia produsului trebuie ambalata corespunzator, altfel va fi refuzata. Produsul nu este primit daca este zgariat, deteriorat, daca nu are etichetele intacte ori daca ii lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele purtate, cu urme de uzura. Returnarea produsului se face printr-o firma de curierat, nu prin Posta Romana. Taxa curierului pentru retur e suportata de Cumparator. Cumparatorul va notifica vanzatorul cu privire la intentia de retragere din contract prin email la adresa comenzi@borodileather.ro. In email se vor specifica urmatoarele informatii: numele Cumparatorului, numarul de comanda, curierul folosit pentru retur, data expedierii coletului de retur precum si numarul de awb.  Vanzatorul nu este responsabil pentru produsele returnate care s-au pierdut din vina curierului sau sunt intarziate. 

7. Returnarea de produse este valabila numai pentru persoane fizice. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezec) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:
7.1. pentru Comenzile achitate cu card online -> prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
7.2. pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/iTransfer/ Card bancar-> prin virament bancar.

8. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute.

9. In cazul in care un Bun comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului, in termen de maxim 30 (treizeci) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.